Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Server files hataları ve GameServer kapanması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polat33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba, bende uzun yıllardan sonra server kurmaya heveslendim fakat bayağı paslanmışız anaşılan ki eski dosyalarım ve eski çalışan dosyalarım olmasına rağmen severi başlatamadım, Herşeyi yapıyorum fakat Gameserver açıyorum, geri kapanıyor, farklı server filesde game server açılıyor fakat oda online olmuyor veya bazen geri kapanıyor ve server klasöründe bir dünya ShardManager hata log u oluşuyor, iis yi, ini ve cfg lerde ip leri tek tek herşeyi kontrol ettim hata göremedim, db ve client te eski kullandığım ve sağlam olduğunu bildiğim dosyalar amma başlatamadım bir türlü.
Bir türlü serveri başlatamadım, halbuki defalarca herşeyi kontrol ettim, nedense bir şeyler kaçırıyorum amma ne ?
Yardımcı olacak bir arkadaş olursa sevinirim.

@Akasha Ustam sağolsun bağlandı ve serveri baştan kurup yaptı, bilgisayarda sorunlar çıkmasına ve kendisini de yormasına rağmen bayağı uğraştı fakat en sonunda sorunsuz halleti,Eline Emeğine sağlık, çok çok teşekkür ederim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt