İyi forumlar, başlıkta belirttiğim gibi tanıtım scripti yazdırılacaktır. Sade & temiz, admin panelli, SEO uyumlu bir script olması önemlidir. Örnek olarak (silkroad-servers.com) bu siteyi göstermek istiyorum. Genel olarak bu site ile yakın olması benim için önemli.
Liste yapmak gerekirse;
#Üyelik sistemi
#Üyelerin ücretsiz tanıtım bölümü (admin onaylı)
#Ücretli tanıtım bölümü (premium ilanlar)
#İlanlara oylama sistemi(yüksek oy alanlar üst sırada gözükecektir)
#60-70-80-90-100-110-120-130-140 cap adı altında kategoriler (uyeler ilan verirken bu kategoriden birini seçecekler ve ilanları o kategori adı altında barınacak)
#Admin panel (ilanları duzenleme, yeni üye kayıtlarını onaylama, üyelerin verdiği ilanları onaylama gibi özellikleri olsa kâfi)
#User panel (verdikleri ilanları düzenleme & profilini düzenleme gibi özellikler yeterli)
-Genel olarak bu listedekileri yerine getirmesi yeterlidir.
(wmaraci'de üstlenmek isteyen yazılımcılar var konuştum hepsiyle uygun fiyat çekenlerde oldu, amaç forumumuzda yapabilecek birileri varsa paramız ona nasip olsun.)
Liste yapmak gerekirse;
#Üyelik sistemi
#Üyelerin ücretsiz tanıtım bölümü (admin onaylı)
#Ücretli tanıtım bölümü (premium ilanlar)
#İlanlara oylama sistemi(yüksek oy alanlar üst sırada gözükecektir)
#60-70-80-90-100-110-120-130-140 cap adı altında kategoriler (uyeler ilan verirken bu kategoriden birini seçecekler ve ilanları o kategori adı altında barınacak)
#Admin panel (ilanları duzenleme, yeni üye kayıtlarını onaylama, üyelerin verdiği ilanları onaylama gibi özellikleri olsa kâfi)
#User panel (verdikleri ilanları düzenleme & profilini düzenleme gibi özellikler yeterli)
-Genel olarak bu listedekileri yerine getirmesi yeterlidir.
(wmaraci'de üstlenmek isteyen yazılımcılar var konuştum hepsiyle uygun fiyat çekenlerde oldu, amaç forumumuzda yapabilecek birileri varsa paramız ona nasip olsun.)