Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Serverin Orjinal Premium Editleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tc_ComanDo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Tc_ComanDo

Merhaba.
_RefSkill deki gerekli özellikleri kendime göre ayaraldım.
ıd(29723) ile skilldata_35000enc dosyasında sanırım düzenlemem gereken dosya var buna ulaşamadım. Tam olarak burada düzeltmem gereken işlem yerini öğrenebilirmiyim
Yukarıdaki dosyasındaki koda ulaşamadım yardım edermisiniz.

Düzeltmeye Calıstıgın pre Kodu sanırım alttaki kod

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

skill data Dosyası Olarakta 30000 Olanını İncelersen Bulabılırsın

Oyla 0
:)
Bir kaç gün, hafta ya da ay içinde bu konuyu arayan biri denk gelecek, arama motorundan tam da bu konuya yönlenecek, foruma üye olacak ve yine bu konunun altına " Bro nasıl yaptın ? Keşke üstteki yazdıklarının altına not düşüp "Çözüm vereydin" diyecek.. Sonra yine aynı döngü devam edecek :)

Oyla 0
Düzelttim arkadaşlar sorun yok.??
@DarkSlayer arkadaşın dediği gayet doğru ve yerinde sorunu çözdüğünüz zaman size nasıl yardım ediliyorsa kah bizim sayemizde kah kendin fark etmez çözümünü yazman diğer bu sorunu çeken arkadaşlar için bir çözüm yolu olacaktır seneler sonra konuyu hortlarmaktansa burda sorununu çözün kullanıcının “Kullanıcı” olarak siteye kayıt olması çok daha iyi olur sizden ricamız sorunu çözüm şeklini yazmanız.

Oyla 0
:)
Bir kaç gün, hafta ya da ay içinde bu konuyu arayan biri denk gelecek, arama motorundan tam da bu konuya yönlenecek, foruma üye olacak ve yine bu konunun altına " Bro nasıl yaptın ? Keşke üstteki yazdıklarının altına not düşüp "Çözüm vereydin" diyecek.. Sonra yine aynı döngü devam edecek :)
Sanırım Gece 03:15'te düzenlidikten sonra basit bir sorun olduğunu düşündüm :)
işlemler bittikten sonra DbMedia ile txt leri döküman alıp bütün dosyaları patch ettim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt