Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü seth hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bletela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bletela

.
.
Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar seth uniquesinde son vuruş sorununu nasıl çözebilirim mesela bu uniqte boyle bir sorun var son vuruş yapan dropları alıyor bunu nasıl fixliyebilirim

Bu oyunun bir sistemi diye biliyorum bugüne kadar dediğini yapanı da görmedim.Aynı şekilde Roc'un da dropları herkese açıktır.Rocla uğraşan ve klonlayarak yaptım diyenler olmuştu.

Oyla 0
Bu sorunu yaşayan bir server sahibi bu durumun düzeltilmesiyle ilgili çok fazla talep alıyordu. Solo oyuncular görünmez olarak bekliyorlardı ve son vuruş için şanslarını deniyordu. Çözüm olarak filter üzerinden o bölgede görünmezlik skillerini kapatmalarını önermiştim, yaptı mı bilmiyorum ama tam olarak bu sorunu çözen varsa ya paylaşmadı, ya da henüz ilgilenilmedi.

Haricen görünemz değil de pt ile ks atılıyorsa son vuruş değil de unique'i kesenin ödülü kapması adil olur ama yapan varsa dediğim gibi henüz görmedim böyle bir şey paylaşıldığını.

Oyla 0
Geri
Üst Alt