Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Shard Gameserver açılmıyor

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Server a @DragonSlayer'ın paylaştığı 13 adet fellow peti ekledim her şeyi dediği gibi yaptım ama gameserver ve shard açılmıyor dump dosyası da oluşturmuyor sorunu çözemedim petlerin ıdlerini kontrol ettim bir sorun göremedim

Merhaba Server a @DragonSlayer'ın paylaştığı 13 adet fellow peti ekledim her şeyi dediği gibi yaptım ama gameserver ve shard açılmıyor dump dosyası da oluşturmuyor sorunu çözemedim petlerin ıdlerini kontrol ettim bir sorun göremedim
Overlap hatası var ise gsde yada çakışmalar açılmaması normal bir durum ve dump kapalı ise fileste dump oluşturmaz

Oyla 0
Overlap hatası var ise gsde yada çakışmalar açılmaması normal bir durum ve dump kapalı ise fileste dump oluşturmaz
Şimdi başka bir files üzerine kurdum tekrar açtığımda gameserver da 1 tane dump dosyası verdi ama anlamayamadım nerde hata var bakma şansın varmı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
Şimdi başka bir files üzerine kurdum tekrar açtığımda gameserver da 1 tane dump dosyası verdi ama anlamayamadım nerde hata var bakma şansın varmı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bildiğim kadarıyla gameserver dumpları okunmuyor. Eklediklerini kaldır oyun açılıyor mu bir bak önce açılıyorsa yaptıklarında hata olduğu netleşir. 13 adetini birden değil 2-2-2-2 şeklinde ekleyerek gidersen hangisinde oyunun takıldığını daha rahat anlarsın.

Oyla 0
Sorun çözülmüştür Refobjcommon daki linklerden 1 tanesi refobjchardaki ile eşleşmiyordu sorun ondan kaynaklıymış

Oyla 0
Geri
Üst Alt