Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Shard Mananger

Türk Lirası
0.00₺
Disconnected from ShardManager, all user connections will be lost (but, data saved)!!! [#705] Hatayı verdikten sonra direk kapanıyor
Shard da ise kapanmadan once biling dead yaziyor

Deep ekle ve Shard IP adresini güncelle kendi ip adresin olup olmadıgını kontrol et ayrıca server.cfg shard manager bölümünüde kontrol ediniz.
bunları yaptınız olmadı yapamıyorsanız forum moderetörlerinden yardım isteyiniz...

Oyla 0
Deep ekle ve Shard IP adresini güncelle kendi ip adresin olup olmadıgını kontrol et ayrıca server.cfg shard manager bölümünüde kontrol ediniz.
bunları yaptınız olmadı yapamıyorsanız forum moderetörlerinden yardım isteyiniz...
Port kismina iss 8888 vermistim ama Server.cfg de 88888vermisim fazladan basmisim

Oyla 0
Port kismina iss 8888 vermistim ama Server.cfg de 88888vermisim fazladan basmisim
sorun çözüldüyse sıkıntı yok o zaman çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

yardım konularınızda cevap verıpde yardımcı olan kısılere tesekkuru eksık gormeyınız...

Oyla 0
sorun çözüldüyse sıkıntı yok o zaman çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz
Teşekkürler
sorun çözüldüyse sıkıntı yok o zaman çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.

yardım konularınızda cevap verıpde yardımcı olan kısılere tesekkuru eksık gormeyınız...

aslında teşekkür etmistim ama cevapla kismj arada ard arda oldundan gitmiyor fark etmemisim gene de teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230819-154113.png
    Screenshot_20230819-154113.png
    323.3 KB · Görüntüleme: 18
Oyla 0
Geri
Üst Alt