- Web sitesi
- vsroeditor.com
- Türk Lirası
- 0.00₺
ShardManager 9-10 saniyede bir sürekli görselde ki hatayı veriyor, oyun sorunsuz olarak açık,
oyun içi herhangi bir hataya sebep olmuyor, fatal olarak bildiriyor ve içerikte istisna ile ilgili birşeyler anlatmaya çalışıyor.
Fatal olduğu için önemsemedim lakin hata sürekli devam ediyor.
Sorun nerede olabilir ve nedir?
Not 1: Job Cave uniquelerinin, special goods vb. yıllarını 2030 değil, 2050 yaptım. Bundan olabilir diye bunu da göz önüne koyuyorum.
Farklı bir çözümünüz varsa onları da deneyeceğim, müsait olmadığım için spawn tarihleri ile oynayamıyorum şu an.
Not 2: Yıllardan olduğu kanaatindeyim lakin öncesinde farklı önerileriniz vardır diye buraya konu açmak istedim.
Yıllardan sonra konu çözülürse onu da buraya ekleyeceğim.
ÇÖZÜM 1:
Schedule'de tarihleri 2050 olanlar silip Shard res atınca tamamen düzeldi.
Herhangi bi exception hatası vermemesi adına tarihlerin yıllarını max. 2030 olarak ayarlayın.
oyun içi herhangi bir hataya sebep olmuyor, fatal olarak bildiriyor ve içerikte istisna ile ilgili birşeyler anlatmaya çalışıyor.
Fatal olduğu için önemsemedim lakin hata sürekli devam ediyor.
Sorun nerede olabilir ve nedir?
Not 1: Job Cave uniquelerinin, special goods vb. yıllarını 2030 değil, 2050 yaptım. Bundan olabilir diye bunu da göz önüne koyuyorum.
Farklı bir çözümünüz varsa onları da deneyeceğim, müsait olmadığım için spawn tarihleri ile oynayamıyorum şu an.
Not 2: Yıllardan olduğu kanaatindeyim lakin öncesinde farklı önerileriniz vardır diye buraya konu açmak istedim.
Yıllardan sonra konu çözülürse onu da buraya ekleyeceğim.
ÇÖZÜM 1:
Schedule'de tarihleri 2050 olanlar silip Shard res atınca tamamen düzeldi.
Herhangi bi exception hatası vermemesi adına tarihlerin yıllarını max. 2030 olarak ayarlayın.
Son düzenleme: