Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Silaha + Bastığımda Reinforce değerlerininde Yükselmesi

Türk Lirası
0.00₺
Silaha + Bastığımda Reinforce değerlerininde phy ve mag attack gibi yükselmesini istiyorum nasıl yapabilirim .

Değerleriyle oyniyabiliyorum database'den sorgu ile yapılabilirmi yoksa gameserver editi gerekirmi merak ediyorum

Db + media yeterli
Tam olarak anlamadın galiba oyunda + basarken gerçekleşmesini istiyorum bu olayın kalıcı ve sabit olarak değiştirmek istesem dediğin doğru benim yapmak istediğim phy ve mag reinforceları arttırıp normalde phy ve mag attack çok fazla damage vermiyor asıl etkileyen reinforce değerleri bunları + basına belli oranlarda arttırmak istiyorum

Silaha + Bastığımda Reinforce değerlerininde phy ve mag attack gibi yükselmesini istiyorum nasıl yapabilirim .
guardla yapılabilir ya da gameserver editi gerekiyor onun dışında sanmıyorum çünkü dinamik bir yapı ışınlanmadan sadece gs editiyle yaptırabilirsin.

Geri
Üst Alt