Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Silk Scroll DDj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cikho12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cikho12

Vsro Editör
.
Türk Lirası
0.00₺
Ben Silk scroll yapmak istiyorum görünümünü üstünde 50 100 150 300 500 1200 şeklinde yazıcak silk scroll ddj yardım edebilcek varmıdır

Bunu yapmak çok basit.
Inventory üzerinde görselin gözükmesini sağlayan kısım media.pk2 içerisinde icon klasörüdür ve boyutu 32x32'dir.
Item Mall (F10) üzerinde görselin gözükmesini sağlayan kısım media.pk2 içerisinde icon64 klasörüdür ve boyutu 64x64'dür.

Önerim, icon64 klasörü için ilk 64x64 boyutunda yapmanız sonrasında icon klasörü için bunu sonra %50 küçültüp 32x32 boyutuna getirmeniz.

Bunu Photoshop üzerinden yapıp, png olarak kaydedin.
Paint.Net ya da Converter programlar ile .png uzantılı görsellerinizi DDS formatına dönüştürün.
PK2 editlerinde kullanılan DDS to DDJ converter ile DDS'e çevirdiğiniz görselleri DDJ formatına dönüştürüp media.pk2 içerisine import/update edin.

Media.pk2 > icon
Media.pk2 > icon64

Oyla 0
Geri
Üst Alt