Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Silkroad buff süresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerimdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerimdag

İyilik iyidir
.
.
Türk Lirası
0.00₺
merhaba arkadaşlar kendimi geliştirmek için edit yapıyorum bi yerde takıldım internetten araştırdım fakat bir çözüm bulamadım 80cap ch server editliyorum el yakma sürelerini 20 saniyeye çektim update attım fakat oyun içinde el yakmayı bastığım zaman süre 20 den saymıyor 8 den sayıp 0 da bekliyor bunu nasıl düzeltebilirim nerde hata yaptım

merhaba arkadaşlar kendimi geliştirmek için edit yapıyorum bi yerde takıldım internetten araştırdım fakat bir çözüm bulamadım 80cap ch server editliyorum el yakma sürelerini 20 saniyeye çektim update attım fakat oyun içinde el yakmayı bastığım zaman süre 20 den saymıyor 8 den sayıp 0 da bekliyor bunu nasıl düzeltebilirim nerde hata yaptım
buyur kardesım asagıdakı lınkten konuya ulasabılırsın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
Geri
Üst Alt