Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Silkroad DIŞ Kaynak PORT Açılımı

F

ferhat1

Merhaba Tekrardan Rahatsız Ediyorum Dış Kaynak Port Açılımı Nasıl Yapılmaktadır Saatlerdir Uğraşıyorum Ama Olmuyor :(
1586006306939.png

Server Online Ama Başka Bilgisayardan Giremiyorum Neden Yardımcı Olabilecek Var Mıdır ?

Ip maskeleme yaptigini varsayiyorum Açman gereken portlarla ilgili bir cok konu ve anlatimi internette mevcut ancak sendeki portlar degisik ise nodedata.ini ye bakip dogru portlari buradan bakarak hem guvenlik duvarına hemde modemine acmalisin

Eğer ip maskeleme yapmadiysan giriste c9 hatasi alabilirsin onunda örnekleri internette bir hayli mevcut kisa bir arastirma ile o sorunuda çözebilirsin

Oyla 0
Ip maskeleme yaptigini varsayiyorum Açman gereken portlarla ilgili bir cok konu ve anlatimi internette mevcut ancak sendeki portlar degisik ise nodedata.ini ye bakip dogru portlari buradan bakarak hem guvenlik duvarına hemde modemine acmalisin

Eğer ip maskeleme yapmadiysan giriste c9 hatasi alabilirsin onunda örnekleri internette bir hayli mevcut kisa bir arastirma ile o sorunuda çözebilirsin

Teşekkürlerr

Oyla 0
Geri
Üst Alt