Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Silkroad Edit Yapmayı Ögreniyorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhat1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

ferhat1

Metin belgesindekileri kurcaladım ama değiştiremedim. F10 Ve npcleri editledim ufak tefek bildiklerimi bugları giderdim ama önüme bu engeller çıktı bunlar hakkında bilgisi olanlar detaylı bir şekilde yorum yazabilir mi ? yaparak ögreneyim benden sonrakilere de yardımcı olsun konu şimdiden teşekkürler.

1589307674995.png

Yapmak istediklerinin çoğu forumda mevcut.En baştan başla yapmaya yaşadıgın sorunu konu olarak aç ben yardımcı olurum.İsteklerin içinde detay isteyen editler var.

Oyla 0
Database yedeği alıp işlemleri yap.

- 2 günde 100 level olmanın kısa bir yolu yok, test edip kendine göre _RefLevel tablosunda bulunan Exp_C kısmını düzenleyeceksin.
* Not: Server.cfg içerisinden exp rateyi düzenleyipte rateyi ayarlayabilirsin.

- Moon rateyi nerden yaptığını bilmen gerekli. RareEquip kısmından ayarlandıysa orayı iptal etmen gerekli ve drop grup oluşturup yapman gerekli.

- Elixir drop rateyi _RefDropClassSel_Reinforce tablosundan ayarlayabilirsin. ProbGroup2 kısmı.
* Not: 100'de 1 düşmesini istersen 0.01 yapabilirsin.

- Suit bluelerini clean'de bulunan tablodan çekip girdi yapabilirsin. (RefScrapOfPackageItem tablosunda ki param değerlerine girdi yapacaksın.)

- Detaylı kervan rate ayarlamak için şu konuya bakabilirsin:
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

- Kervan Slot, Stack ayarlarını burdan bakabilirsin:

- Stone tutma rate oranını aşağıda yazıldığı şekilde ayarlayabilirsin:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

- Magic Stone, Att Stone ve Tablet droplarını kapatmak için:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

- Snow Int sınırlama eklemek için:

- %150 speed için oyunda olan speed'i kopyala, RefSkill'den Param4'ü değiştir, %150 olur.

- Devil'in max +3 olması için RefObjItem paramlarını +3'ten sonrasını 0 yaparsan max +3 olur.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
şu program ile yedek alabilirsin. Programı yükledikten sonra arayüzde sol üstte Connect to SQL Server kısmı var ona tıkla SQL bilgilerini yaz sonra sol taraftaki boşlukta DB isimlerini göreceksin oradan yedeklemeyk istediğini seç sonra sağ en üst bölgeden Store Back Up yazan kısmı işaretle ve nereye kayıt edileceğini seç ve Sağ alttan Run Now dediğinde belirlediğin yere yedeği alır.Ayrıca program otomatik belirli bir saate yedek alabiliyor onuda bulmak sana kaldı :)

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt