Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Silkroad her hangi bir itemi yere atınca (Sun parlaması)

RelaysGG

vSro Basic Edit - Web Tasarım - Css&html&php
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba
Merak ettiğim birşey var ve öğrenmek istiyorum.
Mesela ben bir kutu yapıcam ve bu yere atılabilecek. (Yerde ki parlamsı da sun veya nowa gibi sox olacak.)
Yani şöyle bir örnek vereyim.
Ben yere 1 tane global attım ve bunun yerde görünmesi sox veya elixir gibi olucak.
Fotoğraf koyarak anlatayım bilen veya ilgili konuyu bulabilen varsa bana atarsa sevinirim :)

anbyW7.png

NLR9PQ.png

RESİMDEKİ GİBİ Stone'ye sox parlaması nasıl eklerim :)! :)

_RefObjCommon'da AssocFileDrop128 'de yazan yerlerde Drop BSR'leri mevcuttur. Bunları değişmesini istediğiniz BSR ile değiştirebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba
Merak ettiğim birşey var ve öğrenmek istiyorum.
Mesela ben bir kutu yapıcam ve bu yere atılabilecek. (Yerde ki parlamsı da sun veya nowa gibi sox olacak.)
Yani şöyle bir örnek vereyim.
Ben yere 1 tane global attım ve bunun yerde görünmesi sox veya elixir gibi olucak.
Fotoğraf koyarak anlatayım bilen veya ilgili konuyu bulabilen varsa bana atarsa sevinirim :)

anbyW7.png

NLR9PQ.png

RESİMDEKİ GİBİ Stone'ye sox parlaması nasıl eklerim :)! :)
item\etc\drop_ch_equip_rare.bsr

Konu çözülmüş, lütfen çözümü paylaşalım.
Konudan benim anladığım arkadaşın
xxx.bsr'ye efekt eklemek istemesi.

Konu çözülmüş, lütfen çözümü paylaşalım.
Konudan benim anladığım arkadaşın
xxx.bsr'ye efekt eklemek istemesi.
Sox parlaması bildiğim kadarıyla ayrı bir .bsr efekti yok. Drop kutularındaki efekt kutuyla bütün halinde. Yanlışsam düzeltin.

Sox parlaması bildiğim kadarıyla ayrı bir .bsr efekti yok. Drop kutularındaki efekt kutuyla bütün halinde. Yanlışsam düzeltin.
Sox parlaması ch_equip_rare.bsr'nin içerisinde xxx.efp olarak geçer. Yani dediğin kutuyla bütün halde olur. Notepad++ ile farklı bir .bsr'yi açıp o efp'yi eklerse crash alır. bsr edit gerekir onun için paylaşılmış hiç bir program görmedim şimdiye kadar.

Sox parlaması ch_equip_rare.bsr'nin içerisinde xxx.efp olarak geçer. Yani dediğin kutuyla bütün halde olur. Notepad++ ile farklı bir .bsr'yi açıp o efp'yi eklerse crash alır. bsr edit gerekir onun için paylaşılmış hiç bir program görmedim şimdiye kadar.
Aynen bende öyle düşünmüştüm edit gerekiyor.

Geri
Üst Alt