Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Silkroad karakter görselleri (hazır veya kendi yapımınız)

ayzekk

.
Web sitesi
youtube.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar arkadaşlar silkroad icon veya char görselleri vardı uzun süre öncesinde transparan ve hazır yapım karakterler var dı male felame stafcı, chin female spear tutan char görselleri, roc ve çoğu uniq görselleri vardı ben de de mevcuttu ama vsro işlerini bırakınca silmiştim mega hesaplarımdaki arşivim de silinmiş bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Merhabalar arkadaşlar silkroad icon veya char görselleri vardı uzun süre öncesinde transparan ve hazır yapım karakterler var dı male felame stafcı, chin female spear tutan char görselleri, roc ve çoğu uniq görselleri vardı ben de de mevcuttu ama vsro işlerini bırakınca silmiştim mega hesaplarımdaki arşivim de silinmiş bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba,
Geçmiş olsun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ve
konularında aradığın birçok görseli bulabilirsin.Umarım işine yarar.

Keyifli çalışmalar...

Merhaba,
Geçmiş olsun.
ve
konularında aradığın birçok görseli bulabilirsin.Umarım işine yarar.

Keyifli çalışmalar...
hocam bunlar var teşekkür ederim ilginiz için ama benim aradıklarım 2017 de açtığım serverimin tanıtım afişindeki kullandığım karakter mob vs png leri

6g1IAT.png

Geri
Üst Alt