Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

ecSRO Paylaşım Silkroad old projesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Parzival
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
Herkese hayırlı akşamlar bu konuyu açmadan gerekli bilgiye sahip çoğu kişiyle iletişime geçtim fakat henüz çözüm bulamadıgimi belirtmek isterim .

Şöyle bir projem var ücreti karşılığında yapılacak.

Ecsro full fix, Ecsro bot ,Ecsro guard
Yada
Vsro full old sistem mantığı
Uzun lafın kısası anlaşma sağlanamaz ise Silkroad piyasasından artık çekileceğim.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

vSRO'yu piyasadaki guardlar ile görünüm açısından tamamen old school yapabilirsin. Ardından cap ve sistem olarak arzuladığın biçimde editlemek sana kalmış. Çok zor bir şey olmayacaktır sade bir sistem olacağı için.

Sana asıl verebileceğim tavsiye şu ki ECSRO Files için yatırım yapmak paranı çöpe atmaktan başka bir şey olmayacak.

vSRO'yu piyasadaki guardlar ile görünüm açısından tamamen old school yapabilirsin. Ardından cap ve sistem olarak arzuladığın biçimde editlemek sana kalmış. Çok zor bir şey olmayacaktır sade bir sistem olacağı için.

Sana asıl verebileceğim tavsiye şu ki ECSRO Files için yatırım yapmak paranı çöpe atmaktan başka bir şey olmayacak.
Ben kendime ait bı guard yaptırmak istiyorum istediğim zaman kullanabileyim

Ecsro/Sjsro fembria oynadım tek farkı bence bilmiyorum ama bence sırf tek 3 job var diye istiyorsun bence @sarkolata ekler maxiguarda biraz istek yapılsa 3 job görünümünü birde ışınlanmadan job değişimini 😃

F8 Ekibi ile görüş olumsuz olursa bana mesaj at farklı birine yönlendireyim.

Aranan kan bulunmuştur.Fahiş fiyat verenlere selam olsun

Gerekli Moderatör Arkadaşlar Çözüldü yapabilir.Hayırlı Akşamlar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt