Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Silkroad Online - Resmi Rusya Sunucusu RUSRO açılıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exceltr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar bugün phbotu açarken gördüğüm güncellemede dikkatimi Russian Silkroad dikkatimi çekti bugün yayınlarda gördüm Şuan kapalı betası varmış isro system macro botuyla beraber başka botların çalışmaması planlanırken phbotun bu güncellemesiyle botun aktif olacağını düşünüyorum. Tanıtıma geçerken
Kapalı Beta: 15 - 29 Mart 2023
Resmi internet sitesi üzerinden herkes kapalı betaya katılabilir!

Birkaç gün önce merkezi Moskova'da bulunan Rus video oyunu yayıncısı ve yerelleştirme şirketi Innova (Иннова) çatısında bulunan
4game Rusya için resmi Silkroad Online sunucularını oyuncularla buluşturacağını duyurdu.

xq9edab.png

Şu anda Kapalı Beta katılımcılarını toplamaya devam eden Russian Silkroad Online şimdiye dek paylaştığı bilgilerde bize oyun sistemi hakkında birkaç ipucu veriyor.

Eğer Kapalı Beta sürecinde bir değişiklik olmazsa oyun sisteminin
L7Eggab.png

EU &
Of01fab.png

CH -
80Rgcab.png

90 Cap olması ve Yeni Job Sistemine (
hPo0aab.png

Hunter -
psIacab.png

Thief) sahip olması bekleniyor.

Lisans Bölgesi: Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Belarus, Özbekistan, Türkmenistan,
Gürcistan, Ermenistan, Tacikistan, Kırgızistan, Moldova ve Azerbaycan

Siz ne düşünüyorsunuz :)

Silkroad privateleri bitti şimdi bu lisanslı sürümler çıktı. Sonumuz hayır olsun diyelim. :)

Malum trsro şirketinden aldığı infoyla sirketler artık bu işlere sıcak bakıyor diyebilir miyiz 😂

Geri
Üst Alt