Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Yeni başlayanlar için Silkroad Online vSro | GM Skill (GM Charlara Otomatik Gelir) [ Video'lu Anlatım ]

Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba,
2011 Yılında sızdırılan ve Clean haliyle olan veritabanının eksiklerini ve sorunlarını çözdüğüm eğitim videoları serilerinden bugün sizlere;
Silkroad Online vSro | GM Skill (GM Charlara Otomatik Gelir) | Eğitim Serisi 6 | [ LOCAL ]
Videomu paylaşacağım.

Video;

GM Char'ların Yeni Character Oluşturmalarında Otomatik GM Skiller'inin Gelmesi İçin Gerekli Düzenlemeler'i Addnewchar Procedure'sine Yaptığım Veriler'de--
İndirme Bağlantılarında ve Video'da Mevcuttur.

İyi Çalışmalar.​

Herkese merhaba,
2011 Yılında sızdırılan ve Clean haliyle olan veritabanının eksiklerini ve sorunlarını çözdüğüm eğitim videoları serilerinden bugün sizlere;
Silkroad Online vSro | GM Skill (GM Charlara Otomatik Gelir) | Eğitim Serisi 6 | [ LOCAL ]
Videomu paylaşacağım.

Video;

GM Char'ların Yeni Character Oluşturmalarında Otomatik GM Skiller'inin Gelmesi İçin Gerekli Düzenlemeler'i Addnewchar Procedure'sine Yaptığım Veriler'de--
İndirme Bağlantılarında ve Video'da Mevcuttur.

İyi Çalışmalar.​

Paylaşım için teşekkür ederiz hocam :)

Geri
Üst Alt