Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Paylaşım Silkroad-Setup-Source

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese Merhaba Gene ben Mico size paylasılmıs olan ve biraz editde nsonra duzenlenmıs olan sourceyı paylasagım programı paylaşan
@Komiks👀 ve duzenleme bana yardımcı olan @K4R4 arkadaşımıza tesekkurlerımızı sunuyoruz dosya lınkını asagıya bırakıcam ve bir adet resım gorseli.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Resim Görsel :

Ekli dosyayı görüntüle 14675

Video farklıda olsa biraz anlatım var dll eklemeyle ilgili video anlatım için @|̿ \͇||͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿ Teşekkur ederiz.

Ekli dosyayı görüntüle 14676
sabah ben kurcalamıştım ama sorun çıkınca dedim akşam uğraşırım :D geldim bir de ne göreyim uğraşan olmuş bile :D

Herkese Merhaba Gene ben Mico size paylasılmıs olan ve biraz editde nsonra duzenlenmıs olan sourceyı paylasagım programı paylaşan
@Komiks👀 ve duzenleme bana yardımcı olan @K4R4 arkadaşımıza tesekkurlerımızı sunuyoruz dosya lınkını asagıya bırakıcam ve bir adet resım gorseli.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Resim Görsel :

Ekli dosyayı görüntüle 14675

Video farklıda olsa biraz anlatım var dll eklemeyle ilgili video anlatım için @|̿ \͇||͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿ Teşekkur ederiz.

Ekli dosyayı görüntüle 14676
Harikasın Adamım Paylaşım İçin Teşekkürler

Geri
Üst Alt