Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Silkroad Süslemeler

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar, isrodan çektiğim Data ve Map pk2 dosyalarını kullanıyorum. Malumunuz Noel süslemeleri mevcut. Bunları kapatmak için forumda dolaştım ama kesin, doğrudan bir yol gösterebilecek olan var mı?

Arkadaşlar, isrodan çektiğim Data ve Map pk2 dosyalarını kullanıyorum. Malumunuz Noel süslemeleri mevcut. Bunları kapatmak için forumda dolaştım ama kesin, doğrudan bir yol gösterebilecek olan var mı?
Buradakileri indir yoluna göre gönder işine yarayacaktır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
indirdikten sonra virüs total tarattır lütfen.

Oyla 0
13
1 0 0 "BASIC"
0 1 1 "축제(DECO)"
1 2 0 "초소(MESH)"
1 3 1 "초소(DECO)"
0 4 0 "할로윈(MESH)"
0 5 1 "할로윈(DECO)"
0 6 1 "미지정(DECO)"
0 7 1 "크리스마스(DECO)"
0 8 0 "중국OBT(MESH)"
0 9 1 "중국OBT(DECO)"
0 10 0 "바그다드 남문 닫기(MESH)"
0 11 1 "구정(DECO)"

buradan neleri değiştirmem gerekiyor? Bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
layerobjdef.txt belgesini açın en üstte 2 basamaklı sayı var onu deiştirmeniz yeterli olucaktır örnegin dosya altında kore dili ile yazıyor siz türkçeye cevirin bakın chritmes cadılar baylamı felan kodu 2 basamaklı sayıyı deısrsenız olur iyi editler.

@ramazan gerekli bilgiyi kendisi verir o paylaşmıştı sitede bu bilgiyi

ordaki 13 sayısını 00 yapıp denermisiniz belki olur

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Rıca ederim :) eskiden çok uğraşırdım o2 leri filan degistirmeye sonradan ifo düzenlemek daha kolay bir yöntem oldugunu keşfettim

Kesinlikle, şu an .o2 dosyaları yeterli gelmiyor bile son Map.pk2'deki tüm event objelerini kaldırmaya. Sürekli uğraşmaktansa böyle çok basit bir adımla dilediğin zaman ekle/kaldır yapmak çok daha mantıklı.

Oyla 0
Orjinal data pk yı geri yükle sakın deiştirme yoksa süslemeleri gitmez orjinal isroda süslemeler otomatik olarak saklanoyor Map pk2 de bu dosyaları kod yardımı ile ortaya çıkartıyoruz @EfsaneSro bahsetmiş yukarıda söledigim şeyden bak o kunuya bakabilirsin data ile alakası yok suslemelerin datayı bozma ekleyerek süslemeleri.

Oyla 0
Geri
Üst Alt