Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım SilkroadSecurity C++ // C# Kodları

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
41.25₺
Ne Olduğunu tam çözemedim bilgisayarıma format atacakken paylaşayım dedim :D Bilen Varsa yorumlarsa sevinirim
@sarkolata @ServerEdit @Promaker
ne işe yaradığı hakkında yorum atarsanız öğrenmiş olurum

892

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanırım Spoof tarzı birşey
:D
normal ip portu başka ip port gösteriyormuş

Sanırım Spoof tarzı birşey
:D
normal ip portu başka ip port gösteriyormuş
Resim Eklenmiştir

alp in epvp de zaten hali hazırda paylaştığı filtre kaynak kodları . piyasadakilerden tek farkı whitelist temeli üzerine başlanmış

işi bilene bağlı ona bişey diyemem ama fikir açısından işini görebilir

SilkroadSecurity Api'dir gerekli opcodeleri okuma yazma görevi görür paket analizi yapar event botlar olsun tools programlari Olsun butur işlemlerde kendisi olmadan işlem sağlanamaz kimse kendi apisini yazmadığı sürece ki bununla da kimse uğraşmaz diye umuyorum ama attığın resimdeki consol programı ne işe yarar ne için keşfedilmiş bir fikrim yok incelemek gerekir

Geri
Üst Alt