Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sınırsız süreli skill

Türk Lirası
0.00₺
herkese selam bu perma buff nasıl oluyor bilmiyorum ama ben tum skıllerımı teleport sonrasındada hiç silinmemesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim

Do you want to eliminate permanent buffs after teleport?

Oyla 0
Do you want to eliminate permanent buffs after teleport?

Oyla 0
do you need to add it in addlogchar buddy do you already have the system?

Oyla 0
herkese selam bu perma buff nasıl oluyor bilmiyorum ama ben tum skıllerımı teleport sonrasındada hiç silinmemesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim
Bunu oyunu zora sokmayacak şekilde ancak assembly kullarak gameserver editleyerek yapabilirsin. Bu mantıkla çalışan sistemler her ışınlanmada hata vererek çalışıyor. Çözüm olarak 28 günlük yapabilirsin. Hata olmaması için timedjob'a verileri epoch time olarak girdirmen gerekiyor.

Oyla 0
o kadar da hazır olmasın oyundan zevk alsın millet biraz herşeyin kolayı playeri çabuk soğutur :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt