Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Skill ekledim, client açılmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan powner1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba arkadaşlar. Biliyorum genel olarak çok alışılmış bir hata ama saatlerdir çözemedim. Database ve skilldata_xxxenc uyumlu, bütün ID'leri tek tek kontrol ettim hiçbir sorun yok gözüküyor. Sorunum ise client patch atınca Start diyorum ve hata veriyor.

Dump:

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Not: Client ve DB clean'dir. Daha ilk defa CH pasif skill eklemeye çalıştım ve hata verdi.

SkillGroup.txt ve SkillMasteryData.txt dosyalarında muhakkak bir problem var. (ID çakışması veya girdilerle ilgili benzer bir şey olsaydı gs yüklenmezdi)

Oyla 0
Herkese merhaba arkadaşlar. Biliyorum genel olarak çok alışılmış bir hata ama saatlerdir çözemedim. Database ve skilldata_xxxenc uyumlu, bütün ID'leri tek tek kontrol ettim hiçbir sorun yok gözüküyor. Sorunum ise client patch atınca Start diyorum ve hata veriyor.

Dump:

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Not: Client ve DB clean'dir. Daha ilk defa CH pasif skill eklemeye çalıştım ve hata verdi.
SELECT*FROM _RefSkill WHERE Basic_Code LIKE 'Braya yaz skili'
Bu kod ile eklediğin skili arat bakalım aynısından varmı. Ve refskillgroup'a eklediğinden emin ol. Txt dosyasına da bak. Eklediğin skil nedir bilmiyorum ama media bölümünde dosya eksiğin de olabilir

Oyla 0
SELECT*FROM _RefSkill WHERE Basic_Code LIKE 'Braya yaz skili'
Bu kod ile eklediğin skili arat bakalım aynısından varmı. Ve refskillgroup'a eklediğinden emin ol. Txt dosyasına da bak. Eklediğin skil nedir bilmiyorum ama media bölümünde dosya eksiğin de olabilir
DM atmak istiyorum lakin sanırım limitiniz dolmuş. Yazabilir misiniz bana DM?

Oyla 0
Skilleffect.txt düzenlemeden önce eklediğin skilleri patch at cliente açılıp açılmamasına bak sonra Skilleffect.txt düzenle. Eğer db de hatalı giriş varsa sorunun skilleffect.txt olduğunu düşünebilir burada takılabilirsin.

Oyla 0
Skilleffect.txt düzenlemeden önce eklediğin skilleri patch at cliente açılıp açılmamasına bak sonra Skilleffect.txt düzenle. Eğer db de hatalı giriş varsa sorunun skilleffect.txt olduğunu düşünebilir burada takılabilirsin.
Kusura bakmayın ya elektrikler gitti. Yorumda dediğinizi yaptım, oyuna giriyor. Sorun skilleffect'e, eminim.

Oyla 0
eklediğin skill için S de yer açmalışsın. Eğer en alta eklediysen.
skillmasterydata.txt slot vermeli ve skillgroup.txt tan satır olarak eklemisin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt