Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Skill Hakkında

PCS

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba aynı kategoriye sahip 2 farklı skilli sonraki upunu açamıyorum skill codelerini birbirine bağlamama rapmen naptımsa açamadım konu hakkında bilgisi olan varmı.

Çözüm
Skiller kendi aralarında skill ağac conditionları tamamlamak için ReqLearn_SkillLevel1 Stunundan referans alarak tamamlanırlar.
Sizin 1 Numaralı Skillinizin orjinal versiyonu SKILL_CH_SPEAR_ROUNDAREA_D_09 olarak maxlanır.
Fakat siz burada 3 Numaralı Skill üzerinden > 'E_01' Stununa bağlama yapmayı tercih etmişsiniz bu durumda ilgi skillin ReqLearn_SkillLevel1 stununu 0 yaptığınız takdirde o skilli aktif edebilirsiniz.
evet hocam serviceleri aktif skill görünüyor fakat Up yok Chaincodeden bağlamada yaptım ama yok aktif olmuyor

Oyla 0
Oyununuz kaç cap ise ona göre düzenleme yaptınızmı belki ondanda uplamıyor olabilir dbtomedia 1.7 kullandıgınızda yine aynımı

Oyla 0
Skillerin net görselleri ve skillere ait satırları kod içinde paylaşır mısınız?
Detaylı bakılınca belki birimizin görmediğini bir diğerimiz görebilir.

• Beğendim
Tepkiler: PCS
Oyla 0
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

SQL Tablosunda ve skilldata 10.000 enc de böylemi sizdede
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Skiller kendi aralarında skill ağac conditionları tamamlamak için ReqLearn_SkillLevel1 Stunundan referans alarak tamamlanırlar.
Sizin 1 Numaralı Skillinizin orjinal versiyonu SKILL_CH_SPEAR_ROUNDAREA_D_09 olarak maxlanır.
Fakat siz burada 3 Numaralı Skill üzerinden > 'E_01' Stununa bağlama yapmayı tercih etmişsiniz bu durumda ilgi skillin ReqLearn_SkillLevel1 stununu 0 yaptığınız takdirde o skilli aktif edebilirsiniz.

• Sevdim
Tepkiler: PCS
Oyla 0
Çözüm
Ben China skillerinde biraz EU 'ya göre güclendirme yaptım ondan biraz skill attackları yüksektir bilginiz olsun Dengeleme için .

Oyla 0
Geri
Üst Alt