Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Skill kitabı kapatma hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clax3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar refskill'de skill cap 100 olarak ayarlı ve 100 de tüm skiller maxlanıyor buraya kadar herhangi bir sorun yok.
Bu skilli refskill de service 0 yaptığımda burası kapanmıyor. Şuan refskillden komple sildim hala burada görünüyor nasıl kaldırabilirim bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_21.png
    Screenshot_21.png
    94.3 KB · Görüntüleme: 32
Çözüm
Db to Media yaptınmı ?
defalarca hemde
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Arkadaşlar refskill'de skill cap 100 olarak ayarlı ve 100 de tüm skiller maxlanıyor buraya kadar herhangi bir sorun yok.
Bu skilli refskill de service 0 yaptığımda burası kapanmıyor. Şuan refskillden komple sildim hala burada görünüyor nasıl kaldırabilirim bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
skilldata_35000.enc bakıyordum sadece meğer media içerisinde skilldata_40000.enc varmış encde aktif olduğu için oyundada kitap aktif gözüküyormuş sorun çözülmüştür.
Db to Media yaptınmı ?
defalarca hemde

skilldata_35000.enc bakıyordum sadece meğer media içerisinde skilldata_40000.enc varmış encde aktif olduğu için oyundada kitap aktif gözüküyormuş sorun çözülmüştür.

Oyla 0
Çözüm
defalarca hemde

O Slotu Kapatmak İstiyorsan skillgroup.txt ve skillmasterydata.txt bakarak kapatabilirsin

Oyla 0
Geri
Üst Alt