Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü skilleffect kırmızı yazı

Fushiguro

Elite
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar,

Yeni bir skill ekledim fakat basınca aşağıdaki resimdeki gibi kırmızı yazıyor forumdaki konularda basic_group ile aynı olması gerektiği yazıyor fakat yine de alıyorum bu hatayı resimler aşağıdadır.

Yardımlarınız için teşekkürler .

1 데미지 상승포션 SKILL_MALL_PET_DMG 0 FALSE 0 DEFAULT none none none none none none none none 0 0,0,0,0 ONE none none none none none none none 0 1 데미지 상승포션 SKILL_MALL_PET_DMG ACT_S 0 FALSE none none 0 0 0 0 1 0,0 AT_ONE_FOLLOW MOV_NONE,0,0,0 0,0,0 false,0,0,0,0,false system\ item_charge_damage_up.efp none 0,0,0 none 0,0,0 none 0 none none none
r1.jpg

Çözüm
O kırmızı yazı animasyon hatasından kaynaklanıyor, eğer skilleffect e ekleme yaptıktan sonra sorun devam ediyorsa refskillde basic_orginal sütununda skillid varsa ondan kaynaklanıyor olabilir

Not: Telefondan bakınca görmemiştim dediğim olay sadece MOB skillerinde geçerli, Asıl sorunun kaynağı yine animasyon satırındaki bir problemden kaynaklanıyor. Müsait bir zamanda anydesk ile bağlanıp çözüme kavuşturabiliriz şuan burdan pek yardımcı olamam (deneme yanılma yoluyla çözülür anca :D)
Bạn chỉ cần thêm nó vào mục skilleffect.txt Như : 운영자용 스킬 운영자 조화치료술
1 이동속도의 두루마리 SKILL_MALL_PET_DMG 0 FALSE 0 DEFAULT none 0,0,0,0 ONE mirage_texture_lightning.ddj none none 0 none 1

Oyla 0
O kırmızı yazı animasyon hatasından kaynaklanıyor, eğer skilleffect e ekleme yaptıktan sonra sorun devam ediyorsa refskillde basic_orginal sütununda skillid varsa ondan kaynaklanıyor olabilir

Not: Telefondan bakınca görmemiştim dediğim olay sadece MOB skillerinde geçerli, Asıl sorunun kaynağı yine animasyon satırındaki bir problemden kaynaklanıyor. Müsait bir zamanda anydesk ile bağlanıp çözüme kavuşturabiliriz şuan burdan pek yardımcı olamam (deneme yanılma yoluyla çözülür anca :D)

Oyla 0
Çözüm
@Hades uzaktan bağlanıp çözdü çok teşekkür ederim
refskillde ki satırda eksiklikler varmış birde baştan skilleffect ekledi çözüldü

Oyla 0
Geri
Üst Alt