Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü smc patch cancled hatası

Patch sıfırlayıp deneyebilirsin.

Yedek al sonra bu dediklerimi uygula bide öyle dene.

New query diyip bu kodu execute et.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Account dbsinden Moduleversion'a girip bu kodu yapıştır.
Kod:

Account dbsinden Moduleversionfile tablosuna girip bu kodu yapıştır
Kod:

Sonrasında swfiles içniden server.cfg LastFullVersion_SR_Client yazan yerin karşısına 1 yaz eğer 1 ise elleme
Kod:

İpintu ile client version 1 yap. Öyle oyuna girmeyi dene.
Hatalar ile karşılaşabilirsin haberin olsun.
Sen bunları yapmadan yedek al yinede.

Oyla 0
Elle satırlarına eklemeyi dene istersen yapıştırması lazım benim sunucuda yapıştırıyor

Oyla 0
Kopyala yapılştır yapamıyorsan şunu yapabilrisin:
Account DB sinden şutabloya gir:
_ModuleVersion
en altta Version kaç ona bakman lazım
1 22 22 9 1 1 1
Sarı ile gösterdiklerim senin verion un. Daha sonra Server dosyalarının içerisine gir Server.Cfg nin içerisinde yer alan LastFullVersion_SR_Client satırının karşılığını Account DB nin içerisinde tabloda ki version değeri kaçsa (örneğin 1) o değerle aynı yap.
Gerçi aynı şeyleri anlatmış oldum yine ama olsun :) elle yapacaksan tabloda ki satırları komple silmene de gerek yok (temizlemekte fayda var tabi her türlü :) )

Oyla 0
Sorun Çözüldü:
SMC sorunluydu başka bir tanesi ile değiştirildi.
Kullandığı SMC patch atacağı dosyaları taramıyordu.

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri
Üst Alt