Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Snow Flake Reward Ollydbg

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar snow flake oyunda aktif ettim herhangi bir sorun yok. Vierilen ödüllerden 11DG npc item vermekteydi. Serverimiz cap farklı olduğu için ödülü değiştirmek istedim. en altta boş satırlara ASCII ile yeni itemleri ekleyip expression kodunu verilen 11DG npc item kodu ile PUSH ettim. ancak GS şimdi overclap hatası veriyor aşaıya resimleri bırakıyorum konu hakkında çözüm yada fikri çözümü olan belirtirse sevinirim.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    79.5 KB · Görüntüleme: 32
  • 2.png
    2.png
    218.4 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba
ASCII ile eklediğiniz yeni itemlerin kodları ve expression kodlarının doğru format ve yapıda olduğundan emin olun.
İItem ID Çakışması Overlap hatası genellikle iki farklı nesnenin bu durumda itemlerinaynı ID’ye sahip olması durumunda ortaya çıkar

Oyla 0
Geri
Üst Alt