Ürün linki:
Sophos Virus Removal Tool, Sophos'un çıkardığı ücretsiz zararlı yazılım temizlik aracıdır. Gerçek-zamanlı koruma içermez. İşletim sistemi desteği olarak Windows XP SP2 (Windows 7'de olabilir.) ve üstü destekliyor.
Sistem gereksinimleri:
186MB boyutunda bir dosya inecek. Dosya indikten sonra "Yönetici olarak çalıştır" tıklatın.
Bir kurulum dosyası çıkacak, "Next" basarak ilerleyin.
Bu ekranda EULA'yı kabul edip ilerleyin.
Kurulum yerini soracak. Ben böyle kalmasını öneriyorum. İsterseniz konumu değiştirebilirsiniz.
Ardından "Install" butonunu tıklatın.
Ardından masaüstünde oluşan "Sophos Virus Removal Tool" kısayolunu çalıştırın.
Bu ekranda güncelleme yapıyor, bekleyin ve iptal etmeyin.
Bu ekranda bende aracın güncel olduğunu belirtiyor. "Start scanning" butonuna basarak taramayı başlatın.
Alıntı görsel:
Bu ekranda eğer zararlı bulursa böyle bir ekran gelecek. "Start cleanup" ile temizliğe başlayın.
Alıntı görsel:
Eğer zararlı bulamazsa sizi böyle bir ekran çıkacaktır.
Sophos Virus Removal Tool, Sophos'un çıkardığı ücretsiz zararlı yazılım temizlik aracıdır. Gerçek-zamanlı koruma içermez. İşletim sistemi desteği olarak Windows XP SP2 (Windows 7'de olabilir.) ve üstü destekliyor.
Sistem gereksinimleri:
- Windows XP Service Pack 2 ve üstü.
- 128MB üstü RAM.
- 80MB boş alan.
186MB boyutunda bir dosya inecek. Dosya indikten sonra "Yönetici olarak çalıştır" tıklatın.
Bir kurulum dosyası çıkacak, "Next" basarak ilerleyin.
Bu ekranda EULA'yı kabul edip ilerleyin.
Kurulum yerini soracak. Ben böyle kalmasını öneriyorum. İsterseniz konumu değiştirebilirsiniz.
Ardından "Install" butonunu tıklatın.
Ardından masaüstünde oluşan "Sophos Virus Removal Tool" kısayolunu çalıştırın.
Bu ekranda güncelleme yapıyor, bekleyin ve iptal etmeyin.
Bu ekranda bende aracın güncel olduğunu belirtiyor. "Start scanning" butonuna basarak taramayı başlatın.
Alıntı görsel:
Bu ekranda eğer zararlı bulursa böyle bir ekran gelecek. "Start cleanup" ile temizliğe başlayın.
Alıntı görsel:
Eğer zararlı bulamazsa sizi böyle bir ekran çıkacaktır.