Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Paylaşım Sophos Virus Removal Tool ile Zararlı Yazılım Temizliği

Türk Lirası
0.00₺
Ürün linki:
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Sophos Virus Removal Tool, Sophos'un çıkardığı ücretsiz zararlı yazılım temizlik aracıdır. Gerçek-zamanlı koruma içermez. İşletim sistemi desteği olarak Windows XP SP2 (Windows 7'de olabilir.) ve üstü destekliyor.

Sistem gereksinimleri:

• Windows XP Service Pack 2 ve üstü.
  • 128MB üstü RAM.
  • 80MB boş alan.

1627828849165.png

186MB boyutunda bir dosya inecek. Dosya indikten sonra "Yönetici olarak çalıştır" tıklatın.

1627828938103.png

Bir kurulum dosyası çıkacak, "Next" basarak ilerleyin.

1627828973390.png

Bu ekranda EULA'yı kabul edip ilerleyin.

1627829000761.png

Kurulum yerini soracak. Ben böyle kalmasını öneriyorum. İsterseniz konumu değiştirebilirsiniz.

Ardından "Install" butonunu tıklatın.

Ardından masaüstünde oluşan "Sophos Virus Removal Tool" kısayolunu çalıştırın.

1627829125159.png

Bu ekranda güncelleme yapıyor, bekleyin ve iptal etmeyin.

1627829161794.png

Bu ekranda bende aracın güncel olduğunu belirtiyor. "Start scanning" butonuna basarak taramayı başlatın.

Alıntı görsel:
img3File.png

Bu ekranda eğer zararlı bulursa böyle bir ekran gelecek. "Start cleanup" ile temizliğe başlayın.

Alıntı görsel:

4485875_2.jpg

Eğer zararlı bulamazsa sizi böyle bir ekran çıkacaktır.

Geri
Üst Alt