Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SP Scroll Yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sekoozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sekoozo

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Merhaba.
Öncelikle Konuyla ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim
Benim Sorunum Kendimce Skill Point Scroll Yaptım fakat Scroll olduğu için ışınlanma gerektiriyor. Bazen Scrollun çalışmadığıda oluyor. Nedeni teleport olmadan DBde SP güncellenmediği için SP Scrollu kullandığında güncel SPye eklemediği.
Daha sonra Scroll olmayan bir item olarak Skill point prosedürü yazdım fakat anında sp yine gelmiyor. SP gelmesi için ışınlanmam gerekiyor yine.
İtemi kullandığımda anında SP gelmesi için ne yapmam lazım?
"Bunu diğer olaylar içinde soruyorum. ÖRN: Bir Scrola tıkladığımda ışınlanmadan karakterin üzerine item vermesi gibi."
Şimdiden teşekkürler.

Böyle bir şey olmaz ışınlanma mantığı hep aynıdır relog veya teleport durumlarında gelir anlık gelmez hatta disconnect yedirterek bu tip scrollaeı kullanmak en sağlıklı yöntemi

Oyla 0
Böyle bir şeyin olduğunu sanmıyordum. İlginç teşekkürler bilgilendirme için.

İyi forumlar.

Oyla 0
Geri
Üst Alt