Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SQL Server Agent üzerinden attığım uniqueler hk.

Türk Lirası
0.00₺
1680073975696.png
  1. SQL Agent üzerinden uniquelerimi ayarladım.
  2. Spawn olduklarında rarity 3'e bağlı olarak görünen isimleri ile noticelerini atıyor sorun yok!
  3. MaxiGuard üzerinden ayarladığım; spawn olmadan 10 dk önce ve spawn olup teleportlar kapandıktan sonra yine ilgili notice'leri atıyor.. orada da sorun yok..
  4. Sorun; bu uniquelerin Unique historye işlememesi.

Örnek olarak sabah 09:00'da spawn olan Jupiter,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Unique History'ye işlemiyor. Kêza oradan ayarladığım diğer uniqueler de aynı şekilde historye işlemiyor.

Bunların history'ye işlemesini nasıl sağlarım konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim?

Çözüm
Oyunda hiç karakter yoksa uniqueler historye işlemiyor..
Eventbot ve loggerla da denedim yine işlemedi.. Normal şekilde giriş yapmış bir karakterin oyunda olması yeterli.

1'den fazla agent server kuruluysa Agent 1'de karakter girili olması gerektigini biliyorum maxiguardda @sarkolata
Tek agent var... Görselde ki purge history (geçmişi temizle) etkilenmez ama durdurdum ve bakıcam.
Spawn ve noticede sorun yok dediğim gibi..

Kurcalarim bakalım birşeyler çıkar mı?

Teşekkür ederim

@Remo nun dediği doğru, sizlik bir şey yok benim sistemi yapışımla alakalı, unique history sistemi spawn/kill noticelerini okuyarak dolduruluyor, agent1'de en az 1 karakter online olmalı ki notice algılanıp pencereye işlensin. Panellerdeki 'logger' karakteri gibi düşünebilirsiniz bu olayı.

Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler ♥️
@Remo + @sarkolata
Akşam bakinayim ne çıkacak.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1'den fazla agent server kuruluysa Agent 1'de karakter girili olması gerektigini biliyorum maxiguardda @sarkolata

@Remo nun dediği doğru, sizlik bir şey yok benim sistemi yapışımla alakalı, unique history sistemi spawn/kill noticelerini okuyarak dolduruluyor, agent1'de en az 1 karakter online olmalı ki notice algılanıp pencereye işlensin. Panellerdeki 'logger' karakteri gibi düşünebilirsiniz bu olayı.

En az 1 karakter online olmalı kısmını göz ucuyla okumuşum.
@Remo 'nun yazdığından ilk başta anladığım; bir karakter online olsun.. loggerla oyuna al ve o karakter üzerinden unique spawn oldukca ve öldükçe maxiguard'a proc üzerinden veri gönder..

Oyunda olduğum sürece history'e işliyorlar.. gece çıkıyorum oyundan ve online karakter kalmıyor.. sabah 9 'da oyunda olmadığımdan dolayı çıkan unique historye işlemiyor.. ben oyundaysam spawn olan unique işliyor. :)
Bu kadar basit olabileceğini düşünmemiştim.
Çok sağ olun tekrardan
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Saatleri düzenleyip biraz önce spawnlarını ayarladım ve uniquelerim History'e sorunsuz işliyor..
Bu şekilde çözüldü olarak işaretliyorum..
Değerli vaktinizden ayırdığınız ve çözüme kavuşturduğunuz için teşekkürler.

Çözüm kısaca..
Oyunda hiç karakter yoksa uniqueler historye işlemiyor..
Eventbot ve loggerla da denedim yine işlemedi.. Normal şekilde giriş yapmış bir karakterin oyunda olması yeterli.

Geri
Üst Alt