Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SQL Server Management Studio Tablo Düzenleme - txt dosyasındaki verileri tabloya ekleme

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar;

Server düzenleme işlerine yeni girdim ve şu konudaki : (
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
), tek karakter ile tambour + dance açma olayını eklemek istiyorum. Txt olarak bir dosya paylaşılmış ve içinde dbo._RefSkill'de belli bir bölüme ait tabloyu verilen ile değiştirmem gerekiyor. Bu işlemi Microsoft SQL Server Management Studio programı üzerinden nasıl yapabilirim ?

Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Merhaba öncelikle yapman gereken
DELETE FROM SRO_VT_SHARD.._RefSkill WHERE ID BETWEEN 11488 AND 11524
komutunu SQL ile çalıştırman
sonra ise yapman gerekeni açıklıyorum altta
1. refskill tablosuna sağ tıklayıp Desing 'e tıklayarak

resim_2024-11-08_024657895.png

ID Kolonunu seçerek sağ tıklayarak Remove Primary Key tıklayarak kiletleme seçimini kaldırınız.
sonrasında Column Properties kısmından identity Specification nu bulup çift tıklayınız ve (Is Identity) değerini resimde görüldüğü gibi No yapın ve ctrl+s yaparak kayıt edin.

resim_2024-11-08_025404655.png
Sonrasında belirmiş olduğunuz kodları tablonun içerisine yapıştırın

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Merhaba,

Öncelikle veri olarak karşılaştırma yapmanız gerekiyor. _RefSkill'deki ID bölümü verilen ID ile eşleşiyorsa, ID anahtarını (key) kaldırmanız gerekiyor. ID anahtarını kaldırdıktan sonra verilen veriyi silip, aynı ID’yi aynı şekilde yeniden oluşturmanız gerekiyor. Bu şekilde işlemi tamamlayabilirsiniz.

Yedek almadan işlem yapmayın.

Oyla 0
Merhaba öncelikle yapman gereken
DELETE FROM SRO_VT_SHARD.._RefSkill WHERE ID BETWEEN 11488 AND 11524
komutunu SQL ile çalıştırman
sonra ise yapman gerekeni açıklıyorum altta
1. refskill tablosuna sağ tıklayıp Desing 'e tıklayarak

resim_2024-11-08_024657895.png

ID Kolonunu seçerek sağ tıklayarak Remove Primary Key tıklayarak kiletleme seçimini kaldırınız.
sonrasında Column Properties kısmından identity Specification nu bulup çift tıklayınız ve (Is Identity) değerini resimde görüldüğü gibi No yapın ve ctrl+s yaparak kayıt edin.

resim_2024-11-08_025404655.png
Sonrasında belirmiş olduğunuz kodları tablonun içerisine yapıştırın

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

son olarak yapmanız gerekecek şey eski haline getirmek identity yes ve ID colonunu kilitleyip kaydetmek.
anlattığım sıralamada yaparsanız bir sorun yaşamazsınız.

Oyla 0
Çözüm
İki arkadaşıma da yardımları için çok teşekkür ederim, yönergeler ile sıkıntısız bir biçimde hallettim.

Ekli dosyalar

• SRO[2024-11-08 03-31-23]_17.jpg
    SRO[2024-11-08 03-31-23]_17.jpg
    378.7 KB · Görüntüleme: 7
Oyla 0
Geri
Üst Alt