Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SQL Server Tablo Geç Açma Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 505
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 505

Merhabalar Bir Sorun Bildirimi Yapacağım SQL Server 2014 Sürümünde Tablolarda Yenileme Yapınca veya Tabloya Yeni Giriş Yapınca Bu Hata Geliyor Ortalama 10 Sny 20 Sny Sonra Tablo Ekranı Açılıyor. Bu işlem Prosedür Düzeltirkende Yaşanmaktadır. Sizce Neden Olabilir.

Belki Sürümdendir Diye Düşündüm Sürüm Değiştim. Çözülmedi.
Format Attım. Çözülmedi.

keyggu.png

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Çözüm

Öncelikle Aşağıda Bulunan Kodu Denedim Sistem Biraz Hızlandı. Sonra Araştırmalarıma Devam Ettim. Bir Sitede Güncellemeri Aldırın Son Sürüm Olsun Yazıyordu. Windows Güncelledim ve Sorunum Çözüldü.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

sarkolata Sieger Senua Spare ServerEdit

SQL'e en hakim kişilerden biri Senua .
Malesef konu hakkında benim de fikrim yok, kendisi müsait anında bilgisini paylaşır.
Bu aralar müsait değil.

Oyla 0
bu sorun ilerde sizlerinde başınıza gelebilir ben araştırıyorum ama halen çözemedim :)

Oyla 0
valla hocam normalde her zamn kı kurdugum sekılde local db harıc dıgerlerı tıklanarak kuruldu yaklasık 8 aydır aynı sıstemde kullanıyordum belkı sqlden dır dıye dusundum format attım sunucuya tekrar sql kurdum bu zamana kadar bır sorun yasanmamıstı sonradan oldu

Oyla 0
Geri
Üst Alt