Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SR Module Manager Hatası

C

cankaya57

vsro certi açtıktan sonra filesler'ı açtığımda 6 tane files hata veriyor ve sorunu çözmedim.saaa.png

Ne hatası veriyor, hata veriyor deyip konu açmanız sorun çözmez.

Görsel yok, hata ile ilgili bir yazı yok, nasıl çözümleyelim ya da fikir sunalım?

Ek olarak, konu başlığınız kurallara uymuyor. Forum kuralları okuyunuz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
Ne hatası veriyor, hata veriyor deyip konu açmanız sorun çözmez.

Görsel yok, hata ile ilgili bir yazı yok, nasıl çözümleyelim ya da fikir sunalım?

Ek olarak, konu başlığınız kurallara uymuyor. Forum kuralları okuyunuz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu arkadaş sorunlu kardeş düşünmeden hareket ediyor yardımı hak etmediğini düşünüyorum bir zamanlar yardım etmiştim keşke etmeseydim

Oyla 0
senin derdin sorunun ben senden habersiz oyun kurmamdı. gururuna yediremiyorsun.

ÇÜNKÜ KARAKTERSİZ BİR İNSANINN TEKİSİN HEM BENİ DOLANDIRDIN SUNUCUMU ÇALDIN HEMDE BANA BURDA TANATANA YAPIYORSUN
Banane senin oyunundan yardımları hak etmediğini düşünüyorum kardeş özelden ettiğin küfürü ben sana gösterecem

Oyla 0
Bu arkadaş sorunlu kardeş düşünmeden hareket ediyor yardımı hak etmediğini düşünüyorum bir zamanlar yardım etmiştim keşke etmeseydim
Öncelikle kardeşiniz değilim ve "kardeş" hitabını seven biri değilim, üsluba dikkat edelim.

Sonrasın da ise, burası forum bilgimi paylaşır, önerimi veririm gerisi ona kalmış.
Aranızda bir sorun, şikayet varsa forumda delilleriniz ile konu açarsanız, gerekeni yaparız.

Forum kurallarına uyalım.
Konu içerisinde ki hakaret ve tartışma içeren post'lar temizlendi.

Oyla 0
Öncelikle kardeşiniz değilim ve "kardeş" hitabını seven biri değilim, üsluba dikkat edelim.

Sonrasın da ise, burası forum bilgimi paylaşır, önerimi veririm gerisi ona kalmış.
Aranızda bir sorun, şikayet varsa forumda delilleriniz ile konu açarsanız, gerekeni yaparız.

Forum kurallarına uyalım.
Konu içerisinde ki hakaret ve tartışma içeren post'lar temizlendi.
sorunum hala çözülmedi ve sana kardeş diyen kimse yok

Oyla 0
sorunum hala çözülmedi ve sana kardeş diyen kimse yok
Forum kurallarını okuyun ve forumun nasıl kullanıldığını öğrenin.

Alıntıladığım mesaj sizin mesajınız değildi, burada emri vaki yaparakta sorun çözümü beklemeyin.

Oyla 0
rahatsızlıgımızdan dolayı özür dilerim. arkdaş sürekli ne zaman konu açsam bi ters cevaplar bi derdin varsa özelden yazarsın burda bu konuya buna yardım etmeyin bunu buna yapmayın gibi davranışlar hoş karşılanmacagını ben biliyorsam bu adamın da bilmesi gerekiyor. olayı başlatan o.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

böyle birşey paylaşmak sizce hiç hoş bi davranış mı ?

düşünmeden haraket etmiyorum bilmediğim şeyleri bilen bi kişden yardım isteyerek öğrenmek istiyorum benim tek suçum da buydu ilginiz için teşekkür ederim iyi günler.

Oyla 0
Geri
Üst Alt