Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Sr Proxy 3.0 Premium Full Source Code

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
45.75₺
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere sr proxy ücretsiz sürüm en son olarak 2.2.5 fakat 3.0 sürüm paylaşılmadı bende sizlerle paylaşmak istedim.
Source Dosyasını derlerken Release kısmına derleyiniz eksik dosyaları Debug klasöründen alabilirsiniz

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

este será o último contato com você Eu nunca vou procurá-lo novamente Eu deixo você em paz

[QUOTE = "LegendSro, post: 31703, membro: 3096"]
Olá amigos, como você sabe, a versão mais recente do sr proxy free versão 2.2.5 mas 3.0 não foi compartilhada, então eu queria compartilhar com você.
Ao compilar o arquivo de origem, compile-o na seção Release , você pode obter os arquivos ausentes na pasta Debug .

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

[/ CITAÇÕES]
+55 17 98209-3465 watsp brazil

Bu yüzden sana hiçbişey vermek istemiyorum anladınmı auto eventte var vermiyorum aq

@Spare Paylaşım sabit konu tutturulmayı hakediyor. DB Eksik içinde veya kendisinde varmı ?
Db otomatik oluşuyor açtığında guardı.

source derlemeden önce IIS Açığı eklemiş kendine sr proxy yapımcısı o kodu silin kendine silk verdiriyor Silk kelimesini aratırsan görürsün kodu

Geri
Üst Alt