Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sro server kurulumu

Türk Lirası
0.00₺
merhabalar,

sro server kurulumu hakkında detaylı bir video varmı acaba ? birde oyundaki düzenlemeler vs ayarlamalar nasıl yapılır onların anlatımı olduğu yer varmı konular yani.
bana genel anlamda yardımcı olabilir misiniz

merhabalar,

sro server kurulumu hakkında detaylı bir video varmı acaba ? birde oyundaki düzenlemeler vs ayarlamalar nasıl yapılır onların anlatımı olduğu yer varmı konular yani.
bana genel anlamda yardımcı olabilir misiniz
vsro kurulumu için bu video size yardımcı olacaktır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
birde bu attığınız video hamachi için.
sabit ip yokmu acaba?
hamachinin 2.2.0.633 sürümünü kurarsanız arkadaşlarınızla hamachi üzerinden oynayabilirsiniz. Kurulum videosunda local ip yerine hamachi ipyi yazacaksınız. Hamachi de oda kurup arkadaşlarınızı oraya davet etmelisiniz. Server içindeki düzenlemeleri kendiniz yapmak zorundasınız. Ekleyeceğiniz her ne ise zaten forumda mevcut birçoğu. Kolay mı ? Hayır.

Oyla 0
Geri
Üst Alt