Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sro_clent hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xdrive46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
vsro gerekli tüm proğramları kurdum smcden aktifde ettim loader oyuna açıyorumm ama sro_cilent geliyor öyle bekliyor oyuna girmiyor aksine bişeyde göremedim o kadar kontol ettim sebebini bilen varmı lütfen yardım ?

Ekli dosyalar

• sroclenthata.png
    sroclenthata.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 42
server.cfg de 130 yazan yere 1 yazdım bu seferde BOSBj hatası verdi patch attım bi kere yine geldi

Ekli dosyalar

• BSOBj.png
    BSOBj.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 19
Oyla 0
vsro gerekli tüm proğramları kurdum smcden aktifde ettim loader oyuna açıyorumm ama sro_cilent geliyor öyle bekliyor oyuna girmiyor aksine bişeyde göremedim o kadar kontol ettim sebebini bilen varmı lütfen yardım ?
GİRİŞ PORTUYLA İLGİLİ SORUN YAŞIYOR OLABİLİRSİN PORTLARI KONTROL ET

Oyla 0
Portları açmayı unuttun sanırım port açma işlemini yaptıktan sonra tekrar denermisin

Oyla 0
Geri
Üst Alt