Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü sro_client.exe crash

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exceltr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yardımcı olabilcek var mı ben açtığımda server_dep\silkroad\textdata\skilldata_virtual.txt veldata.txt bunu görüyorum ama skilldata_virtualde bir şey yazmıyor veldata.txt diye bir şey yok zaten

Çözüm
skilldata_35000enc en son eklediğin hatalı şeylerden kaynaklı olabilir belki verdiğin dumpta skilldata_35000enc gördüm doğru şekilde eklemişte olabilirsin
şu konudaki 2 txtyi düzgün var olan dosyalarla değiştir oyuna girmeyi dene bakalım aynı hatayı alcakmısın eğer almazsan sorunun çözülür yok alırsan eğer bu son 35000 enc incele kim bilir ne ekledin
skilldata_35000enc en son eklediğin hatalı şeylerden kaynaklı olabilir belki verdiğin dumpta skilldata_35000enc gördüm doğru şekilde eklemişte olabilirsin
şu konudaki 2 txtyi düzgün var olan dosyalarla değiştir oyuna girmeyi dene bakalım aynı hatayı alcakmısın eğer almazsan sorunun çözülür yok alırsan eğer bu son 35000 enc incele kim bilir ne ekledin

Oyla 0
Çözüm
olabilir en son buffları 1 sn basmayı & speed skillerine param6 ya bi kod eklemiştim kapatılmasın diye attığınız konudaki skillgroup ve skillmasterydatayı patch atıp deneyeceğim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

yedek aldığım skilldataları içine attığımda sorun çözüldü teşekkür ederim yardımlarınız için şimdi sıra hangi skillde olduğu karakteri seçince gameserver crash oldu direk :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

heuksalın ilk sıradaki skilini kapatmıştım mediada skillgroupta aktif olduğu için mi acaba ?

Oyla 0
Geri
Üst Alt