Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SrZor ve ctf reward değiştirme

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar. Event So-ok 'dan ice trophy ile aldığımız ödülleri değiştirmek istiyorum.

GameServer_srZor.exe 'ye gerekli asm kodlarını ekledim. Daha sonra asm satırınıda param değerlerine girdim;

[ctfRewards]
rewardItemCode=ITEM_ETC_E080723_ICETROPHY
rewardItemParam1=00AD8F46
rewardItemParam2=00AD8F46
rewardItemParam3=00AD8F46
rewardItemParam4=00AD8F46
rewardItemParam5=00AD8F46
rewardItemParam6=00AD8F46
rewardItemParam7=00AD8F46
rewardItemParam8=00AD8F46
rewardCount=1

Ancak itemler hiçbir şekilde değişmiyor. Daha önce yapmış ve yardım edebilecek birisi bulunur mu ?

00AD8F46 satırı gameserver.exe 'ye eklediğim kendi eşyam. Halihazırda varolan bir eşyayın satır numarasınıda girsem birşey değişmiyor. Orjinal gameserver'da deneyeyim dedim malesef onda da değişmiyor

Bunu sağlıklı şekilde paylaşan biri varmı bilmiyorum ama ben yıllardır hiç bi şekilde değiştiremedim.
Ödülleri GS'den alması çok saçma geliyor bana. :D

Oyla 0
rewardItemCode=ITEM_ETC_E080723_ICETROPHY kısmını degistirmen ve oyuna rest atman yeterli olur aynı sekılde GS üzerinden TROPHY arayıp opcode kısmını degistirip yapabilirsin. sonrası oyuna rest atmayı unutma

Oyla 0
ICETROPHY'yi değiştirmek istemiyorum. ICETROPHY ile alınan random itemleri değiştirmek istiyorum. Ör: 9DG Lucky Stone

Oyla 0
Evet bunların hepsini değiştirsem bile malesef ödüller değişmiyor. Farklı biyerlerde de var sanırım ama bulamadım

Oyla 0
Ollydbg CTRL+G -- 00875F76

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

00B146E4 = Lucky Stone D9

Bu mantıktan yola çıkabilirsin diye düşünüyorum.
rica etsem burda vermiş olduğun lucky stone kodu var mesela itemlerin oradaki belirtmiş oldugun 00B146E4 gibi olan item kodlarını nasıl bulurum ?

Oyla 0
rica etsem burda vermiş olduğun lucky stone kodu var mesela itemlerin oradaki belirtmiş oldugun 00B146E4 gibi olan item kodlarını nasıl bulurum ?
Hocam bu kodları bulamazsın. Bu kodları kendi gameserverine ekleyerek oradan referans göstererek elde ediyorsun. Yani bu kodlar her gameserverde farklılık gösteriyor.
Buradaki anlatım gibi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
Geri
Üst Alt