Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SteamPunk Dress

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stark

Backend Developer, PK2 Editor
.
Premium
Türk Lirası
19.25₺
Selam arkadaşlar forum üzerinde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu dressi bulup ekledim db tarafında sorun yok mediaya eklerken charactervisualchange.txt dosyasındaki yerleri de doğru ekledim fakat dump atıp client loaderde kapatılıyor. Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.

Selam arkadaşlar forum üzerinde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu dressi bulup ekledim db tarafında sorun yok mediaya eklerken charactervisualchange.txt dosyasındaki yerleri de doğru ekledim fakat dump atıp client loaderde kapatılıyor. Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.
Geçen Isro'daki avatarları eklerken aynı sorunu yaşadım ama genel bir bilgim yok.

Umarım sorunun çözülür ^^

Oyla 0
Dellenmeye ramak kaldı ya ben bunu alacam yada bu beni

Oyla 0
SkillEffect :) Onun üstünde motor su kaynatıyor gibi bir efekt var... elimde paketli yok ama db'den söker paketlerim yakında.

Oyla 0
Geçenlerde isrodan çektim bazı dresslerin data verileri eksik. Bildiğin bir oyunun datasından bsr bms dosyalarını çekip kendi datana import etmeyi dene

Oyla 0
server_dep\silkroad\textdata\charactervisualchange.txt
dosyasında ters birşeyler yapıyorsun brom oyuzden crash yıyorsun birtane stunu kopyala clonla isimleri aynışekilde o clona yapıstır belkı duzelır birde satır numarasını duzgun gırdıgınden emın ol
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

birde olmaz ise sunu ekle dene ıd kısmını kendıne gore ayarla kactan devam ediyor ise ona göre
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt