Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü STFilter Macro

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar hepinize selamlar.Dün forumdan bir arkadaşında desteği ile çoğu sorunu çözdük.Fakat Filter dosyalarında bulunan ve printscreen görüntülerinde de herkeste bulunan macro özelliği bende bulunmamakta.Filter klasöründeki dll yi yine filter klasöründen aldığım cliente enjekte ettim.Media dosyalarını media.pk2 ye enjekte ettim.textuisystem.txt dosyasına verilen eklemeyide sağladım fakat ne ingilizce clientte ne de vietnam clientte macro butonu gelmedi.Bunu nasıl çözebilirim?

Adsız.png

[GUI]
yazısının altında birkaç tane false olmalı onları true yap düzelir
proxy_cfg.ini içersiinde

1657520011266.png

Oyla 0
Çözüm
bu filter sadece vsro içinmi csroya felan olmazmı entegrelesek crasmı yer

Oyla 0
bu filter sadece vsro içinmi csroya felan olmazmı entegrelesek crasmı yer
@Mico kardeşim maalesef olmaz csro'ya çünkü csro'nun assetleri classları farklı guarddan hiç bahsetmiyorum bile :giggle: devkit için uyarlaman gerekiyor dll dosyasını bu filterin sahibi csro için üzerinde çalıştığını biliyorum ama paylaşır mı bilemem

Oyla 0
@Mico kardeşim maalesef olmaz csro'ya çünkü csro'nun assetleri classları farklı guarddan hiç bahsetmiyorum bile :giggle: devkit için uyarlaman gerekiyor dll dosyasını bu filterin sahibi csro için üzerinde çalıştığını biliyorum ama paylaşır mı bilemem
yok be kardeşim paylaşırlarmı aç gözlüler biliyolar csro yaygın olmadıgını kendılerıne saklarlar paylassalardı saten coktann gui eklemıstı herkes csroya :) cimri bunlar cimri :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt