Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SUNUCU güvenliği

Ovh larda genelde port açık olarak geliyor tr lokasyon larda kapali resimdeki gibi ayarlandigi sürece hiç bir şekilde port yönünden erişim sağlanamaz

Oyla 0
çözüldü hocam pekte kaybedecek verim yoktu kim olduğunu bilmiyorum ama oyun açmaya gücü yetmeyen hırsızlık yapan biri ordan alabileceği tek şey zamanım oldu harici kaybım yok bana da ders olmuş oldu teşekkür edeirm yorumlarınız için tekrar bağlandığında sürpriz bekliyor zaten :D

Oyla 0
Burada yorum yapılmak için yorum yapılmış bir şey görüyorum arkadaşa konuyla ilgili detayları daha önceden de bildirdim portu kontrol etme gibi vs seyleride x bir siteden kontrol olduğu için reklam olmaması amacıyla buraya yazmadim.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
resimde güvenlik kurallarını atmamışın dostum ve üstüne yeterli demişin özelden yazmışın eyvallahda konu sorun ve çözümleri bölümü bir başka forum üyeside arama bölümünde aradığında çözüme nasıl kavuşacak konu sahibi @InFlames çözüme nasıl kavuşturdunuz gerekli bilgileri açıklayabilirsiniz tüm herkes sonradan faydalanabilir size örnek gelen kurallar örneğini atıyorum ipleri ve portlar kullandığınız panel guarda göre kapatabilirsiniz

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    60.7 KB · Görüntüleme: 14
Oyla 0
Geri
Üst Alt