Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sunucu Virüs Tarama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CoogeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CoogeR

.
Türk Lirası
0.00₺
Selamun aleyküm Arkadaşlar Promaker Survial Arena programını daha önce indirdim Farketmedim kendisini suçlamıyorum bir arkadaş link ölü diye link ekliyim istedim Fakat
Virüs Total eklemek isterken bunlar ile karşılaştım bilgisi olan anlar zaten
SunucuVirus taraması icin önerisi olan varmı

Ekli dosyalar

• 1234.png
    1234.png
    29.6 KB · Görüntüleme: 24
Obfuscation yapıldığından dolayı virüs olarak algılar aynı şekilde sen visual studio' dan program oluştur misal bunu bile seçsen virüs total virüs olarak algılayacaktır benden birşey gizliyorsun diye

kodları çalınmasın diye böyle bi önlem yapmıştır - Bende misal myeventbot'a koyacaktım öyle birşey fakat koymadım fakat programın kendisi smartassembly koruması vardı onu kaldırdım kendiliğinden varolan virüsler onlar zararsızdır.

Obfuscator genel bir anlam itibarı ile karıştırıcı manasına gelmektedir.Bir çok alanda obfuscator bulunmaktadır . Hemen hemen kodları derleyebilen her türlü sistem programcıklarını şifrelemek için kullanılırlar .Örnek olarak . C#,C+,C++,PHP,ASP.NET … gibi dillerde Obfuscatorler yani karıştırıcılar mevcuttur . Bu Programlar kodların anlamlarını değiştirmeden görünümleri veya değişkenleri farklılaştırır. Çözülmesi ve anlaşılması zor hale getirerek . Kodları korumaya çalışırlar .

1589479579895.png

Örneğin şifrelenmemiş uygulama

1589479769011.png

Buda Şifrelenmiş uygulama aradaki farkı bakarak anlayabilirsin

1589479786280.png

Oyla 0
anladım Başkan peki bunda bir sorun teşkil etmiyor yani ama orada meseal Malvare Gen var bunun hakkında bilgi calmak vs icin kullanilir diyor ben şimdi isteyen arkadaşa versem zan altında kalmam yani öylemi oluyor ?

Oyla 0
şuan paylaşıldığı günden beri kullananların bir sıkıntısı olmadığına göre yok serverim şundan kapandı bundan kapandı gibi güvenle kullanabilirsin.

Epey kişi kullanıyor o uygulamayı sanırsam hiç denemedim ama

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
müdür Yanlış anlaşılmasın bakın ben indirdim kullanıyorum gayet stabil güzel ben bir arkadaş istemiş formda link aticaktım sagolsun yenilemişler virüs total istiyorlar ya siteler de o yüzden bende yapıyım dedim yoksa birini suclama vs bir kastım yok :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt