Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sunucuda kuruluyken start gelmemeye başladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gauss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gauss

.
Türk Lirası
0.00₺
Oyunum sunucuda kuruluydu ve bir problem yoktu dc yedim ve arkasından start gelmedi.
Bir kaç defa üstüste denedim start geldi fakat o zamanda c9 hatası aldım. sunucuyu formatladım 2008'den 2012ye çektim fakat hala aynı problem devam ediyor Update atıp sunucunun içinden almaya çalıştım fakat oda çözüm olmadı sunucunun içindeki launcher'da da start gelmiyor. Yedekten eski bir yedeğimi yükledim. Hala çalışmıyor. Firewall tamamen kapalı.

Doğru hocam portlar çalışıyordu zaten sorunsuz. Bi anda gitti. Sunucuda bi agent hatası gördümde dikkat etmedim tam okumadan kapattım hatayı. Dahada giremedim

Oyla 0
Sorun çözülmüştür. Problem sunucumun olduğu ve guard'ın olduğu datacenter'lar arası kesinti.

--Extra olarak yaptıklarım;
Database version 1'e çektim ancak bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Guard'dan gateway, agent, download portları sildim ve tekrar ekledim. Bununla ilgili olabilir.

Bu arada benzer problem yaşarsanız maxiguard'da portları silip tekrar eklemekten çekinmeyin aynı portları veriyor IPInput'la tekrar uğraşmanıza gerek yok port için

Oyla 0
Sorun çözülmüştür. Problem sunucumun olduğu ve guard'ın olduğu datacenter'lar arası kesinti.

Guard'dan gateway, agent, download portları sildim ve tekrar ekledim. Bununla ilgili olabilir.

Bu arada benzer problem yaşarsanız maxiguard'da portları silip tekrar eklemekten çekinmeyin aynı portları veriyor IPInput'la tekrar uğraşmanıza gerek yok port için
Çözüldüğüne sevindim

Çözüldü olarak işaretliyorum

Oyla 0

sistem boştaki en düşük port üzerinden işlem yapar. silip tekrar ekledikten sonra aynı portu alacağınızın garantisi yok.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt