Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Survival arena clientles sorunu

keeppp

.
Türk Lirası
0.00₺
Merheba survival arenada b1 b2 b3 arenalarına ışınlanırken çar clientles olmakta _RefInstance_World_Region tablosuna eksik girdileri girince clientles verior eksik girdileri girmezsemde dc veriyor data da eksik var dedim sonra başka oyunun datasını aldım dc clientles sorunu çözülüyor ama başkasının datasını kullanmak yerine kendi datama import etmek istiyorum eksiksiz survival arena data dosyaları olan varsa paylaşabilirmi lütfen

Çözülmüştür

Sorun teleport bsrdenmiş survival arenada exit yaparken ekli olan teleport çar görüntüsünü görünce clientles veriyormuş survival dosyalarından teleport bsryi import etmeme ragmen düzelmiyordu teleport bsrsini degiştirdim clientles sorunundan kurtuldum diger sorunda options kısmında background sight range 5 yaptıgımda clientles oluyordu 1 yapınca düzeliyordu tek çözüm data.pk2 ve map.pk2 degiştirmektir bu sorunu yaşayanlar bu şekilde yapsın

Geri
Üst Alt