Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Survival Arena

Türk Lirası
0.00₺
arena ekledim hotanda gözüküyor ışınlanma yerleri ışınlanmaya tıklayınca yüklenme ekranında kalıyor ve oyundan çıkıp girince ışınlandığım haritada başlatıyor ve dc yiyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

yardımcı olabilecek yok mu kimse ışınlanıyorum ve dc yiyorum gameserverde böyle bir hata çıkıyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    155.8 KB · Görüntüleme: 84
Dosyaları nereden aldıysan bir eksiklik olabilir. Ayrıca Areaları kontrol etmen lazım. Bölgelerde eksik girdi var ondan kaynaklı DC veriyor olabilir.

Oyla 0
Dosyaları nereden aldıysan bir eksiklik olabilir. Ayrıca Areaları kontrol etmen lazım. Bölgelerde eksik girdi var ondan kaynaklı DC veriyor olabilir.
World ID ile alakası olabilir. Misal Jupiter World ID : 90
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

RefInstanceWorldRegion (?) diye bir tablo vardı oraya veri girişlerini eksiksiz yap.
@risesun97 Dediği gibi çözüme bu kısımdaki bir sıkıntıyı hallettikten sonra çözüme ulaşacaksınız :)

1626970852608.png

Oyla 0
Geri
Üst Alt