Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

swansoft sanal cnc öğrenme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Müco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Müco

.
Türk Lirası
0.00₺
Makine Teknolojisi alanında çalışan veya okulunda CNC tezgâhı olan, olmayan tüm öğretmenler ve öğrenciler için çok güzel bir cnc eğitimi simulasyon programı olan bu sistem içerisinde CNC Freze ve Torna tezgâhlarında kullanılan 65 farklı kontrol ünitesiyle 120 farklı operatör paneli ve üç boyutlu makina simulasyonu mevcuttur. program içerisinde CNC manuel programlama yapabilir, parça işleme simulasyonunu gerçek zamanlı izleyebilir ve üretilmiş olan parça üzerinde ölçme ve kontrol işlemleri yapabilirsiniz.

Bir kaç eğitim videosu

swansoft programı ücretlidir fakat cracklı halini internette bulunmakta.Yasalolmayabilirbu yüzden link paylaşmıyorum dileyen olursa özelden paylaşabilrim.

Geri
Üst Alt