Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Swfiles dosyaları bazı hatalar

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar düne kadar birşey yoktu, birisinin tavsiyesi ile guard kurmak için kullandıgım sunucuyu ona vermiştim ve kuramadı daha sonra bu dosyalarda bu tür hatalar meydana gelmeye başladı bunların sebebi neden kaynaklı ve nasıl temizleyip sorunları bu ERROR, FATAL vs. yazanları düzeltirim lütfen yardım
farm.pngshard.pnggateway.pngagent.pngglobal.png

Arkadaşlar düne kadar birşey yoktu, birisinin tavsiyesi ile guard kurmak için kullandıgım sunucuyu ona vermiştim ve kuramadı daha sonra bu dosyalarda bu tür hatalar meydana gelmeye başladı bunların sebebi neden kaynaklı ve nasıl temizleyip sorunları bu ERROR, FATAL vs. yazanları düzeltirim lütfen yardım
Ekli dosyayı görüntüle 12665Ekli dosyayı görüntüle 12666Ekli dosyayı görüntüle 12667Ekli dosyayı görüntüle 12668Ekli dosyayı görüntüle 12669
Billing İp leri Hatalı Filesleri Gözden Geçir :)

Oyla 0
Geçen Temple hatalari için 1 sn lik bile olsa güncel bir Temple saati belirlersen smc den hataları görmemiş olursun

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt