Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Tablo ekleme

Türk Lirası
0.00₺
1661885407221.png
Sa beyler bu tabloda nullun yanındaki oka tıklayınca neden nullu alta atmıyor yeni tablo yapmıyor şimdiden teşekkürler.

oto ıd vardır ne biliyım ıdenty acıktır sonra butun stunları doldurmas isen alta gecmez hata verir islemez doldurman mecburi belirli yerleri doldurmak zorundasun bu mesela char tablosu oyunda char açmadan bu tablo calısmas yenıden bırsey olusturamassın oyuna gırıp char acarsan calısır char tablosu harıcı kendı elınle olusturdukdan sonra edıtleyebılırsın örnek Gold baska sekılde tabloya direk ekleme yapamassın calısmaz saten eklesen baglantıları var tablonun oyunda char olusturmak zorundasın yanı yapsan bile oyunda char gorunmez

Oyla 0
oto ıd vardır ne biliyım ıdenty acıktır sonra butun stunları doldurmas isen alta gecmez hata verir islemez doldurman mecburi belirli yerleri doldurmak zorundasun bu mesela char tablosu oyunda char açmadan bu tablo calısmas yenıden bırsey olusturamassın oyuna gırıp char acarsan calısır char tablosu harıcı kendı elınle olusturdukdan sonra edıtleyebılırsın örnek Gold baska sekılde tabloya direk ekleme yapamassın calısmaz saten eklesen baglantıları var tablonun oyunda char olusturmak zorundasın yanı yapsan bile oyunda char gorunmez
Char oluşturmadan bu tabloyu sildim yeni tablo okutcam ama aşağı geçmiyor s1030 hatasını çözmeye çalışıyorum.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorunu çözdüm .

Oyla 0
Char oluşturmadan bu tabloyu sildim yeni tablo okutcam ama aşağı geçmiyor s1030 hatasını çözmeye çalışıyorum.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorunu çözdüm .
Sorunu çözdüğünüze sevindim fakat çözümü hangi konu üzerinden yaptınız onun linkini ekleyiniz. Forumda var evet, linki ekle-mezseniz... aynı sorunu yaşayan biri bu konuya çözümü bulamaz ve bocalar. Sorun yaşayan kişiyi yönlendirmiş olup katkıda bulunursunuz.

Oyla 0
Geri
Üst Alt