Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Sorum Var Tanıtım ve Reklam nasıl yapılır?

Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar öncelikle Sorum Var başlıklı yer sadece burada görebildiğim için burada açıyorum yanlış kategoride açıyorsam kusura bakmayınız.

1. Açmayı düşündüğümüz sunucu/oyunun tüm editlemeleri yaptık ve açmayı düşündüğümüzü varsayalım bundan sonrası için neler yapmamız gerekiyor?
  2. Editlemeyi yaptığımız sunucu, oyuncular için uygun değil. Lag/Delay minimum derece de olan Datacenter bahanelerine girmeyecek ve hangi sunucu şirketine geçebiliriz?
  3. vSro panel için hangi paneli kullanabiliriz sizin öneriniz hangisi olur?
  4. Tanıtım konusu için kimi önerirsiniz, kiminle ticaret sağlayabiliriz?
  5. Reklam ve Tanıtım için neler yapmamız gerekiyor ve ortalama ne kadar bütçe ayırmak gerekir?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
İstediğin kapasitede oyun için ovh Fransa vds deticated sunucu satın alabilirsin kapasitene göre ram ihtiyacın cpu ihtiyacın olacak ve guard da ona göre almalısın
Panel olarak zeopanel remopanel gapanel vsropanel malikpanel tercih edebilirsin
reklam tanıtım için aktif türk ve yabancı forumları tercih etmelisin

Oyla 0
Geri
Üst Alt