Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Teleport atınca oyundan atıyor

srocu

.
Türk Lirası
0.00₺
Evet arkadaşlar oyunun map dosyasını değiştim 100 cap map kurdum fakat nereye teleport olursam olayim oyundan atıyor tekrar giriyorum o bölgeye isinlanmis şekilde buluyorum charı sorun nerede yardımcı olabilecek varmı? Dump dosyasından anlaşılabilirse atabilirim.

koyduğun 100 cap map dosyası nasıl koydun
ve nerden endirdin
Media\interface\worldmap ve
Media\server_dep\silkroad\textdata
içerik dosyalarını tam koydunmu
100 cap map dosyasının linkini verirsen hatalımı deyilmi kontrol edelim
not:hatalı pach atmışta olabilirsin
sistem yedeğini kur sonra tekrar dene
Client konusunda sorunum yok merak etme en iyi anladığım noktadır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla 0
merak etmesi gereken ben deyil sensin
hatalı olan işlem sende bende deyil
şu verdiğin cevaba bak
Yaptıklarımı sorgulayan sensin? Merak eden benmi oluyorum. İkinci olarak hatalı işlem yapmışsın diyorsun ne alaka isinlanirken oyundan atmasıyla hatali işlemin? Demek dosyalar sorunlu bu sorunu çözecek birini arıyorum

Oyla 0
Saçma sapan bilmişlik tavırlarıyla cevap vermeniz komik geliyor artık bir kenara birakmanız lazım bu tavırları sorunun çözümüne yoğunlaşmak gerekiyor

Oyla 0
Saçma sapan bilmişlik tavırlarıyla cevap vermeniz komik geliyor artık bir kenara birakmanız lazım bu tavırları sorunun çözümüne yoğunlaşmak gerekiyor

Adama laf söylüyorsun da güzel kardeşim yukarıda sana dump özelden gönder dedim. Dağa taşa mı söyledim ? Sorunun çözülmesine yoğunlaşmak gerekiyor diyorsun yoğunlaşmayan sensin malesef

Oyla 0
Adama laf söylüyorsun da güzel kardeşim yukarıda sana dump özelden gönder dedim. Dağa taşa mı söyledim ? Sorunun çözülmesine yoğunlaşmak gerekiyor diyorsun yoğunlaşmayan sensin malesef
Hocam arkadaş sağolsun boş yorum yapmaktan senin gönderini göremedim kusuruma bakma anca gördüm

Oyla 0
Sorun çözülmüştür. Worldmap klasöründe bulunan map klasöründeki fazlalık sanılıp temizlenen harita parçalarından kaynaklı imiş.

Oyla 0
Geri
Üst Alt